Gázpalack kereső

Keresett kifejezés:
Ár (Ft):
min.:
max.:
Palackozott gázok:

Típus:

Szavazás

Mire használja a PB.gázt?

Szavazok

Energia Hírek

Az elhúzódó tél ellenére is tovább esett a hazai gázfogyasztás

2013.04.24.

Az idei fűtési szezonban ismét tovább esett a magyarországi gázfogyasztás, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) mai adatközlése szerint a 2012/13-as téli felhasználás 7,32 milliárd köbmétert tett ki, ami az elhúzódó hűvösebb időjárás ellenére is 250 millió köbméterrel kevesebb, mint a 2011/12 telén tapasztalt 7,57 milliárd köbméter.

tovább

A látszat ellenére kemény fába vágta a fejszéjét a kormányzat.

2013.04.21.

A látszat ellenére kemény fába vágta a fejszéjét a kormányzat, amikor a rezsicsökkentési hullám által érintett szolgáltatások körébe felvette a PB-gázt is. A többi említett terméktől eltérően ugyanis ez szabadáras.

tovább

Hatósági áras lesz a PB-gáz !

2013.04.06. Hatósági áras lesz a PB-gáz !

A kormány következő rezsicsökkentési döntése a szabadáras PB-palack tarifájának 10 százalékos csökkentése lesz, mégpedig oly formán, hogy július elseje előtt egységes hatósági árat hirdetnek ki a termékre – tudta meg a Népszabadság.

tovább

A rezsidémon visszavág

2013.04.03.

Terjed az összeesküvés-elmélet: a tízszázalékos rezsicsökkentés miatt 10 százalékkal alacsonyabb fűtőértékű gázt adnak a szolgáltatók. A teóriának nemigen van alapja, de ha tovább tartana is a vízforralás, emiatt senki nem fizetne többet.

tovább

A rezsicsökkentés közgazdaságtana – a kormány újítása

2013.03.31.

Úgy tűnik, hogy az állami berendezkedés jogi és intézményi átrendezése után a kormány elérkezettnek látja az időt az EU által is képviselt piacgazdaság „nem hagyományos” jellegű átalakítására.

tovább